Welhoeksedijk 22, herenhuis in Poortugaal Terug naar overzicht

Kenmerken

Prijs:
€ 645.000,- v.o.n.
Plaats:
Poortugaal
Postcode:
3171TB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
nieuw
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
300m²
Perceeloppervlakte:
493m²
Inhoud:
950m³
Bouwperiode:
2020

Download Brochure
Deel deze woning op:  
 • NIEUWBOUW!!

  Unieke kans! We mogen u 2 fraaie, zeer royale twee-onder-een-kap dijkwoningen aanbieden van maar liefst 950 m3, aan de Welhoeksedijk 20 en 22 te Poortugaal, heerlijk rustig gelegen aan een autoluwe dijk tegen het centrum van Poortugaal-dorp aan. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

  De huizen bestaan beide uit 3 woonlagen én een ruime zolder. De onderverdieping is bijzonder groot, grenst aan de tuin en vrij in te delen als tuinkamer, woonkeuken, masterbedroom of een combinatie! Op dijkniveau een vrij in te delen verdieping met mooie vide, voor een woonkamer met open keuken, of een woonkeuken, of weer een combinatie. Ook de entree is uitgevoerd met een vide voor een ruime en lichte binnenkomst. De 1e verdieping: bestaat uit 3 ruime slaapkamers, overloop en badkamer. verder nog een zolderruimte, bedoeld als bergruimte, maar eventueel geschikt te maken voor nog meer slaapkamers. Er is heel veel door u zelf samen te stellen en te kiezen, u kunt uw creativiteit in dit kleinschalige project helemaal kwijt!! Mede mogelijk door persoonlijk contact met de projectontwikkelaar annex aannemer!

  De woningen worden voorzien van warmtepomp en zonnepanelen.

  Koopsom van huisnummer 20, de rechter woning, met 493 m2 eigen grond: € 675.000,-- v.o.n.
  Koopsom van huisnummer 22, de linker woning, met 392 m2 eigen grond: € 645.000,-- v.o.n.

  Exclusief keuken, er is een stelpost van € 5.000,-- voor de badkamer op de 1e verdieping, het interieur wordt behang-/schilderklaar opgeleverd. De garage voor beide woningen is een optie, € 37.000,-- v.o.n.

  Start bouw is april/mei van 2020, opleveren eind van het jaar.

  Bel voor een persoonlijk gesprek over dit unieke project, en/of vraag de digitale brochure met meer info en details aan via info@bakker-berkman.nl !
  010-5013177  Landelijk wonen

  Op circa tien minuten van Rotterdam ligt het dorp Albrandswaard welke is ontstaan uit een fusie tussen de gemeenten Rhoon en Poortugaal. Het landelijke en dorpse karakter van het dorp heeft men tot op vandaag weten te behouden. Een oase van rust in één van de groenste gemeente van de regio, waar de inwoners dan ook veel belang aan hechten.

  Vlakbij de uitvalswegen passeert u al snel de gemeentegrens en laat u de hectiek van de grote stad en het Botlekgebied achter u. Albrandswaard heeft een kleine en gezellige dorpskern waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook op het gebied van bijvoorbeeld mode, sport en persoonlijke verzorging heeft Albrandswaard het een en ander te bieden.

  Er zijn volop mogelijkheden om lekker te wandelen door de Rhoonse Grienden of heerlijk te fietsen langs de Oude Maas. Een sportief en ontspannend partijtje golf kunt u spelen op het zeer fraaie Golfcenter Albrandswaard en ook op culinair gebied heeft Albrandswaard, met bijvoorbeeld Het Kasteel van Albrandswaard, een naam hoog te houden.

  Een sfeervol uitstapje naar buurgemeente Oud-Beijerland is met 'Het Rhoonsveer', dat vertrekt vanuit de jachthaven, zo gemaakt. Rhoon en Barendrecht liggen op steenworp afstand en zijn gemakkelijk per fiets en auto te bereiken en zeker de moeite waard. Zoekt u de drukte, dan bent u binnen een kwartier in Rotterdam.

  Het fietspad langs de Oude Maas voert u via Barendrecht en Heerjansdam helemaal richting Zwijndrecht. Onderweg komt u langs de Rhoonse en Carnisse Grienden, waar u overigens ook heerlijk kunt wandelen. In het zomerseizoen een ritje met de kinderen op de modelspoortrein en daarna lekker pannenkoeken eten. Heerlijk ontspannen kan ook heel goed in het fraaie saunacomplex Thermen Barendrecht.

  Vakantiegevoel in eigen land is de beste omschrijving om het woongevoel dat bij deze woningen past, te omschrijven.
  Ook op het gebied van sociale voorzieningen en gezondheid heeft Albrandswaard meer dan genoeg te bieden; scholen, kinder- en naschoolse opvang, sportverenigingen, tandartsen en huisartsen, fysiotherapeut en een zorgcentrum voor ouderen.
  Poortugaal heeft een kleine gezellige winkelkern met onder andere een supermarkt. Zoekt u een groter winkelaanbod dan zit u snel in Rhoon, Barendrecht of Rotterdam.
  Verkoop van de woningen

  Onderstaand geven wij u ter info alvast een kort overzicht van de gang van zaken vanaf het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst.

  Koop-/aannemingsovereenkomst
  Met het tekenen van de overeenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, terwijl de bouwondernemer zich door medeondertekening verplicht tot het bouwen van de woningen.
  Nadat de overeenkomst door koper en verkoopster is ondertekend, ontvangt u hiervan een kopie. Het originele exemplaar is voor de notaris die de notariële akte van eigendomsoverdracht kan opmaken.

  Eigendomsrecht
  De overdracht van het eigendomsrecht vindt plaats bij de notaris via een zogenaamde akte van levering. In de koop-/aannemingsovereenkomst wordt de uiterste datum van transport vermeld. Voor de datum van het notariële transport zendt de notaris u een afrekening waarop de totale (op die datum) verschuldigde bedrag is aangegeven.
  Dit is inclusief de bijkomende kosten zoals;
  • Rente over de vervallen termijnen (niet de betaalde termijnen tot de transportdatum);
  • De notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte;
  • De afsluitprovisie van de hypotheek.

  In het algemeen worden op de transportdatum twee akten ondertekend;
  • de akte van eigendomsrecht (transportakte) van de grond en (in aanbouw zijnde) opstallen van verkoopster aan koper;
  • de hypotheekakte met betrekking tot de lening die u van de geldgever ontvangt

  Verzekering
  Tijdens de bouw tot de datum van de oplevering zijn de woningen door de aannemer verzekerd tegen risico's van brand- en stormschade. Vanaf de datum van oplevering dient u hierin zelf te voorzien. Evenals een inboedelverzekering.

  Prijswijzigingen
  De met u In de koop-/aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast, met uitzondering van wijzigingen in het Btw-tarief. Wijzigingen van Ioon- en materiaalkosten worden dus niet doorberekend.

  Keuzemogelijkheden
  Tijdens de bouw bent u in de gelegenheid persoonlijke keuzen te maken. Als echter al met de bouw een aanvang is gemaakt, zal er voor het opdragen van meerwerk een tijdslimiet gaan gelden. In dat geval kunnen slechts onderdelen in uitvoering worden genomen die op dat moment de bouwvoortgang niet belemmeren.

  Vrij op naam (v.o.n.)
  De koop-/aannemingsovereenkomst is vrij op naam tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het verwerven van een eigenhuis gemoeid zij, in de koopsom zijn begrepen;
  • Grondkosten;
  • Bouwkosten exclusief meerwerken;
  • Kosten ontwerp, bouwadvies, constructeur en dergelijke;
  • Honorarium notaris over transportakte;
  • Makelaarscourtage en verkoopkosten;
  • Leges (exclusief meerwerken);
  • 21% Btw
  • Kadastrale inmeting;
  • Bouwvergunningkosten;
  • Standaard aansluitkosten water, riool en elektra.

  De met de financiering van uw woning verband houdende kosten zijn niet In de koop-/aannemingsovereenkomst begrepen. Deze kosten kunnen zijn;
  • kosten verbonden aan het afsluiten van een hypothecaire lening;
  • rente tijdens de bouw;
  • notariskosten voor de hypotheekakte;
  • kosten voor aanleg en levering datacommunicatie

  Wanneer moet u gaan betalen
  De koop·/aannemingsovereenkomst wordt aan u gefactureerd in termijnen naar rato van de voortgang van de bouw. De termijnregeling die in de koop·/aannemingsovereenkomst is vermeld, is overeenkomstig de standaard termijnregeling van de NVOB.
  De koop-/aannemingsovereenkomst geeft aan dat u, tot de datum van notarieel transport onder vergoeding van rente, recht heeft op uitstel van betaling, maar voor de vervallen bouwnota's ontvangt u inmiddels wel de termijnnota's. Op de datum van notarieel transport moet u deze bouwtermijnen en de daarvoor verschuldigde uitstelrente voldoen. Na het notarieel transport ontvangt u, telkens wanneer de bouw weer zover is gevorderd, een volgende termijnnota. De nota's moet u uiterlijk binnen 14 dagen na dagtekening voldoen.

  Schoonmaken en opleveren
  De woningen worden bezemschoon opgeleverd. Het sanitair, de tegelwerken en de glasruiten worden schoon opgeleverd. Minimaal twee weken voor de oplevering, wordt u schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en eventueel het tijdstip van oplevering. U wordt dan uitgenodigd samen met een medewerker van de aannemer op te nemen. Het is uiteraard vrij zich hierbij te laten adviseren door een externe deskundige. Door de aannemer zal een opleveringsrapport worden opgemaakt dat door beide partijen wordt ondertekend. In het rapport worden eventueel nog te verrichten werkzaamheden en opmerkingen vermeld. De aannemer zal de onvolkomenheden onverwijld, doch uiterlijk binnen drie maanden herstellen.

  Wijzigingen voorbehouden
  Deze advertentie is met zorg samengesteld. Toch moet voor kleine afwijkingen in de omschreven en/of getekende maatvoeringen en afwerking een voorbehoud worden gemaakt. Aan deze brochure kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Ook behoudt de verkoopster zich voor noodzakelijke architectonische of technische wijzigingen aan te brengen. Deze zullen echter geen afbreuk doen aan de waarde van de woningen en geven geen aanleiding tot verrekening met de koper. De artist-impressions zijn slechts ter indicatie van de vormgeving. De afmetingen in deze advertentie zijn gebaseerd op een woning met tussenlid en garage met vliering. Bij het tot stand komen van de overeenkomst zullen de definitieve afmetingen voor u worden berekend, op basis van o.m. de door u gemaakte keuzes!

  Koopprijs
  De koopprijs is opgedeeld in twee delen;
  • perceel grond v.o.n., dus inclusief overdrachtsbelasting.
  • aannemingsovereenkomst voor de bouw van de woning inclusief Btw.

  Berging c.q. garage en tussenlid
  De op de tekening aangegeven bergingen c.q. garages en het tussenlid wat deze bergingen verbindt met het woonhuis worden als optie aangeboden. Standaard zitten zij dus niet in de koopsom.
 • Meer informatie of afspraak tot bezichtigen

  Onderstaand kunt u uw eventuele vragen stellen of geef hier uw voorkeurs data en tijd voor een bezichtiging aan:

   
   
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:

   
  Versturen
© 2003-2020 Bakker & Berkman NVM Makelaars & Taxateurs B.V.
Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring
Website door OGonline