Wij gaan verhuizen! Terug naar overzicht

WIJ GAAN VERHUIZEN!


 


In 1995, alweer bijna 25 jaar gelegen, zijn we met ons kantoor neergestreken in de winkel van de familie Groenendijk aan de Dorpsstraat 69 te Poortugaal, destijds een gerespecteerde en alom bekende winkel, om vanuit die plek een makelaardij te beginnen. Dat lukte prima en met de nodige ups en downs hebben we een mooi bedrijf weten neer te zetten. Dat had natuurlijk niet gekund zonder al onze gewaardeerde cliënten al die jaren en daar zijn we enorm dankbaar voor! Wat is het geheim? Niet bijzonders feitelijk; kundig  en eerlijk zijn, hard werken tegen een eerlijke beloning.


Sinds die tijd is er veel veranderd in Albrandswaard. Er zijn veel woningen bijgekomen, de gemeente is flink gegroeid! Ook de winkelcentra van Rhoon en Poortugaal zijn gemoderniseerd. Met name in Poortugaal zien we dat het winkelcentrum aan het verschuiven is, zéker wanneer het Hart van Poortugaal gebouwd gaat worden in 2020 met eigentijdse winkels en appartementen.


Wat anno 2019 een markant punt is in het Dorp is het multifunctionele en stijlvolle gebouw De Portugale, gerealiseerd in 2005 en huisvest naast 17 mooie appartementen al weer jaren de Plus, diverse andere winkels en dienstverlening. Een van de opvallende dienstverleners  is de Hypotheekshop van Arno van der Schans. Ooit tezamen begonnen in het dorp en na vele jaren te hebben samenwerkt vanuit onze eigen vestigingen willen we met deze onderneming komende jaren onze krachten bundelen. Daarom nemen we onze intrek het mooie kantoor aan Waalstraat per 1 maart van dit jaar. We u kunnen u van dienst zijn op gebied van kopen en verkopen van woningen en bedrijven, taxaties en natuurlijk hypotheken. We hopen u als vanouds te mogen begroeten in ons nieuwe onderkomen zoals we dat met genoegen deden –bijna 25 jaar- aan de Dorpsstraat 69 te Poortugaal!! Tot ziens!


Team Bakker & Berkman NVM makelaars & Taxateurs

NVM nieuws

© 2003-2019 Bakker & Berkman NVM Makelaars & Taxateurs B.V.
Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring
Website door OGonline